Вход

Новини

Мирела Величкова и Савов на сцената на пиано бар & хотел “Arte” във Велико Търново

8BC6394A-6E95-40C1-BABA-80595CC3D0B1Популярният великотърновски изпълнител и музикант Петко Савов и певица Мирела Величкова обявиха нова дата за свое съвместно участие във Велико Търново.

 

Концертът ще се състои на връх празника на старата столица, а техен домакин този път ще бъде най-новия великотърновски пиано бар “Arte”.

Точната дата на събитието е 22-ри март, вечерта (петък).

 

Пиано бар “Arte” е съвсем ново заведение и е част от новооткрит хотелски комплекс, намиращ се в сърцето на старо Търново. Кокетната сграда е собственост на тексаския мултимилионер и филантроп Едмънд Бек, открил неотдавна и 22-етажния “Ривър уолк” в Сан Антонио.

Капацитетът на новото бутиково бижу във Велико Търново е малък, но обстановката е неповторима и налага нови стандарти. Акцент и основна атракция в уютния пиано бар е огромен бял роял на повече от 100 години.

 

Савов и Мирела са сред първите поканени музиканти, които ще имат удоволствието да свирят и пеят в новооткрития бар и това е тяхното първо гостуване в “Арте”. Музикантите вече потвърдиха обаче, че най-вероятно ще реализират и нови участия, през настоящата 2019 година.