Вход

Новини

Савов и Мирела Величкова отново на сцената на No Mercy Classic Bar в Разград

MIRELASAVOVВеликотърновските изпълнители Петко Савов и Мирела Величкова ще реализират своето поредно съвместно гостуване в популярния клуб „No Mercy Classic Bar”, намиращ се в центъра на град Разград.

Музикантите ще свирят и пеят отново заедно в елитния клуб, в две последователни вечери, още в края на тази седмица.


Точните дати на участията са 7-ми и 8-ми септември (петък и събота).

 

Припомняме, че Савов и Мирела гостуваха последно в Разград и в този клуб в края на миналата година и още тогава споделиха, че със сигурност ще реализират нови лайфове и през новата 2018 година.

Гостуването в Разград е включено и в третото поредно национално клубно турне на най-популярното великотърновско дуо. Обиколката на страната започна още през януари, с концерти в най-популярните клубове във Велико Търново, Горна Оряховица и Арбанаси. Веднага след това музикантите реализираха своите първи за годината гастроли в клуб “Ривърсайд” в Троян и пиано бар “Корсет”, намиращ се в родния на Савов град Свищов. Последваха клубни концерти и участия във Варна, Бургас, Несебър, Ямбол, Павликени, Силистра, Габрово, Плевен и Пазарджик. 

 

Точните дати на всички предстоящи участия на Савов и Мирела ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook.