Вход

Новини

BurgeRing House... едно ново начало

BRHВлизате в традиционен бар от Средния запад, вратите зад вас скърцат, а по стените може да видите целия живот на бармана, както и този на баща му и дядо му. Поръчвате си запотена бирена бутилка и се взирате в подножието на Скалистите планини, докато някой бъдещ B.B. King изтръгва от китарата си тежки блус акорди. Идилия. За съжаление Канзас е далеч, а както гласи шопската поговорка, Витоша е далеч по-красива от Скалистите планини.

Имаме предложение за висококачествен заместител на това вдъхновяващо, по Керуак, преживяване. Burgering House – международната верига за автентична американска кухня отваря врати тази събота. Мястото е Sofia Ring Mall, гледката към Витоша е налице, а за да запомните това откриване, то ще продължи цели два дни.

От 10:00ч. както в събота, така и в неделя може да заповядате в Burgering House, за да опитате различни видове бира и специалната селекция от блус и рок банди. Комбинацията помежду им ще ви накара да се потопите в уникалната презокеанска атмосферата на заведението.

В бъдеще, клиентите на Burgering House ще имат възможност да се насладят на най-доброто от американските кулинарни традиции, а за любителите на бирата е предвиден специален дизайнерски бар, реализиран от Загорка и Хайнекен.

Бъдете с нас на 15 и 16 Ноември от 10:00ч. в Burgering House, за да отпразнуваме заедно едно наистина ново начало.

За повече информация посетете страницата във facebook: www.facebook.com/BurgeRingHouse

Адрес: Sofia Ring Mall, етаж 1, Околовръстен път № 214