Вход

Новини

Савов и Мирела Величкова на сцената на CENTRAL Club & Piano Bar в град Кърджали

MIRELASAVOVПопулярният изпълнител и музикант Петко Савов и една от най - обичаните великотърновски певици Мирела Величкова, ще реализират първото си съвместно гостуване в град Кърджали.

 

Музикантите ще свирят и пеят заедно, в две последователни вечери, в края на месец декември, а техен домакин ще бъде култовия местен музикален пиано бар и клуб “Централ.”

Точните дати на гастролите са 30-ти ноември и 01 декември, вечерта.

Припомняме, че наред с редовните си ангажименти в старата столица, още в началото на 2018 година, Савов и Мирела дадоха старт на своето трето поредно национално клубно турне и вече реализираха поредица от съвместни концерти. Музикантите дадоха началото на обиколката на страната с концерти в най-популярните клубове във Велико Търново, Горна Оряховица и курорта Арбанаси. От началото на пролетта до сега най-популярното великотърновско дуо гостува за първи път на сцената на "The BRICK BAR" в град Варна, пиано баровете "Корсет" и "Артистик" в Свищов и Силистра, "FACE 2 FACE" в Габрово, Бар Клуб "Ривърсайд" в Троян, "Орфей" в град Ямбол, емблематичния за Павликени ресторант - градина "Лебед", кафе "Бордо" в град Плевен. 

През лятото Савов и Мирела гостуваха още в Бургас, Несебър, Разград и Пазарджик, а преди Кърджали, музикантите ще гостуват за първи път в Пловдив, както и отново в любимия си пиано бар “Артистик” в Силистра.