Вход

Новини

Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бара на хотелски комплекс Алфарезорт Чифлика

MIRELASAVOVПопулярният великотърновски музикант Петко Савов и една от живите легенди на пиано бар културата у нас, певици Мирела Величкова, ще реализират първото си съвместно гостуване в новооткрития пиано бар на семеен хотел “Алфарезорт Чифлика” край Ловеч.

 

Музикантите са поканени да свирят и пеят заедно и да открият новото заведение в комплекса, в самия край на тази седмица.

Точната дата на събитието е 7-ми октомври, вечерта (неделя).

Савов и Мирела ще гостуват за първи път в комплекса, но не е изключено да последват още участия до края на годината, при последвала нова покана от страна на мениджърите на атрактивния комплекс.

 

Припомняме, че наред с редовните си ангажименти в старата столица и региона, от началото на новата 2018 година, атрактивното дуо даде старт на своето трето поредно национално клубно турне и вече реализира поредица от съвместни концерти. Музикантите дадоха началото на обиколката на страната с концерти в най-популярните клубове във Велико Търново, Горна Оряховица и курорта Арбанаси. От началото на пролетта до сега най-популярното великотърновско дуо гостува за първи път на сцената на "The BRICK BAR" в град Варна, пиано баровете "Корсет" и "Артистик" в Свищов и Силистра, "FACE 2 FACE" в Габрово, Бар Клуб "Ривърсайд" в Троян, "Орфей" в град Ямбол, емблематичния за Павликени ресторант - градина "Лебед", кафе "Бордо" в град Плевен. 

През лятото Савов и Мирела гостуваха още в Бургас, Несебър, Разград и Пазарджик, а след ангажимента в “Алфарезорт”, музикантите ще гостуват за първи път на сцената на “Vintage House” в Пловдив и “Central Club & Piano Bar” в Кърджали, както и отново в любимия си пиано бар “Артистик” в Силистра.