Вход

Новини

Савов и Мирела Величкова на сцената на Piano Live Club PLAY

MIRELASAVOVПопулярният великотърновски изпълнител Петко Савов и една от живите легенди на пиано бар културата у нас - певица Мирела Величкова, обявиха нови две дати за свои съвместни участия в старата столица.

 

Музикантите ще свирят и пеят заедно във Велико Търново отново още в началото на 2018 година, а техен домакин този път ще бъде добиващия все по-голяма популярност Piano Live Club PLAY, намиращ се в сърцето на старопрестолния град.

 

Най-популярното великотърновско дуо ще гостува в клуба, в две последователни вечери, в средата на месец януари. Точните дати на участията са 19 и 20 януари, вечерта (петък и събота).

Гостуването е по покана на мениджърите на клуба и е първо и за двамата музиканти. Савов и Мирела, обаче вече потвърдиха, че не е изключено да планират и реализират и нови участия.

 

Междувременно, с настъпването на новата 2018 година, музикантите дават старт и на своето ново съвместно национално музикално турне, с което предстои да обиколят страната и популярните клубове и пиано барове за трети пореден път.

Точните дати, градовете и клубовете, в които Савов и Мирела планират да реализират участия, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook.