Вход

Новини

Пиано вечери със Савов и Мирела в MAXIMUS

639DE87D-E5D6-4624-8E96-1CA0B9C72678Една от най-обичаните великотърновски певици Мирела Величкова и нейния музикант Петко Савов ще свирят и пеят отново заедно на сцената най-стария великотърновски пиано бар “Максимус”.

 

Певицата с кадифен глас, наричана още като една от живите легенди на пиано бар културата у нас - Мирела и популярния великотърновски музикант обявиха, че ще реализират поредица от участия в елитния клуб.

 

Гостуванията са част от новата концепция на култовия за поколения боляри пиано бар и ще се случват всеки първи петък на месеците, до края на 2019 годината.

Първото гостуване на атрактивното дуо ще се случи на 2 август, вечерта.

Следващите пиано вечери със Савов и Мирела ще са съответно на 6 септември, 4 октомври, 1 ноември и 6 декември.

 

Припомняме, че ”Максимус” е създаден като такъв по идея на Мирела и дълги години след отварянето, именно тя е била и основен изпълнител в заведението. Макар да не е мениджър от години, хората във Велико Търново, а и в цялата страна, още свързват името на певицата с култовия търновски пиано бар. 

Любопитен факт е също, че освен първи по рода си в старата столица, “Максимус” дълги години е и единственият великотърновски пиано бар.

През годините, в заведението са гостували много от най-популярните звезди на България, сред които Васил Петров, Теодосий Спасов, Гъмзата, Шкумбата, Михаела Филева, победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова, балет “Максимус” и много много други.

 

Именно ”MAXIMUS Piano Bar” е и клубът, в който преди години Савов създава и представя за първи път във Велико Търново нощно лайв шоу с пеещи сервитьори, както и проекта “MAXIMUS DIVAS SHOW.

 

След поредната смяна на интериор и мениджъри, в обновения комплекс, освен участията на Савов и Мирела, в концепцията на “Максимус” са включени и атрактивни караоке вечери, които ще се случват всяка седмица.