Вход

Новини

Савов и Гласът на България Стелияна Христова заформиха истинско VIP парти в Piano Live Club PLAY

SAVOV STELIYANA MONI2018Невиждан ВИП купон се завихри във Велико Търново, през изминалия уикенд.

Мястото на събитието бе най-елитния местен пиано бар "Плей", а в центъра на събитията бяха победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова и популярния великотърновски музикант Петко Савов, които реализираха пореден дългочакан съвместен лайв.

Повечето от местата в популярният клуб бяха ангажирани предварително дни преди участието на атрактивното дуо, а до началото на партито вече трудно можеше да се намерят свободни маси.

Красиви дами, малцово уиски и качествена музика изпълваха заведението часове наред.

Местата на рояла и няколко от сепаретата бяха окупирани от рано с местни бизнесмени, музиканти и хора на изкуството.

Градуса на купона се вдигна още, когато малко по-късно към партито се присъедини и определяния като кралят на нощта - Симеон Джуров. Още с влизането си в заведението, собственикът на верига нощни заведения, известен като идеолога на концепцията Пиано Бар у нас и наричан таткото на пиано баровете, почти веднага се насочи към рояла. 

Там веднага бяха намерени две места за него и придружаващия го култов музикант Десислав Иванов - Десо от "TRI O FIVE".

Двамата се настаниха подобаващо, поздравиха музикантите, а не след дълго вече припяваха заедно с тях.

В един момент Савов подаде един от микрофоните си на Джуров, който от своя страна поздрави официално гостите в клуба. Малко по-късно настъпи и истинската кулминация на вечерта, когато Савов отстъпи и пианото на бизнесмена, който в типичния си стил и сред бурни аплодисменти засвири и запя, вдигайки всички присъстващи на крака.

ВИП купонът се повтори и в съботната вечер, когато освен повторната изненадваща поява на Мони Джуров и Десо, клубът вече буквално се пръскаше по шевовете от меломани, а Савов и Стелияна пяха любими хитове повече от 4 часа.