Вход

Новини

Савов и Мирела отново в Piano Bar La Roccia в Козлодуй

kozoduyНай-популярното великотърновско дуо обяви нови дати за свои съвместни участия в пиано бар "La Roccia", в град Козлодуй

 

Савов и певицата Мирела Величкова, които се превърнаха в едни от любимците на местната публика, решиха да зарадват своите приятели и почитатели, като споделиха, че ще продължат да реализират участия в крайдунавския град.

Първите участия на музикантите ще се случат в началото на месец април.

 

Точните дати на първият гастрол са 07 & 08 април (петък и събота).

Музикантите добавиха още, че планират да продължат да реализират участия в Козлодуй през цялата 2017 година, при това доста по-често от обичайното.

Припомняме, че Савов и Мирела гостуваха за първи път в "La Roccia" в началото на 2016. Представянето им тогава премина с голям успех и при изключително голям зрителски интерес. По тази причина музикантите получиха нови покани за гостуване, които с удоволствие и без колебание приеха. Последното гостуване на великотърновските изпълнители бе в края на ноември.

 

"Категорично мога да заявя, че пиано бара в Козлодуй се превърна в една от любимите сцени и за двама ни и с нетърпение очакваме новите си изяви там.", споделя Савов по повод предстоящия гастрол.

 

Информация за всички предстоящи участия на Савов и Мирела ще бъде публикувана тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook.