Вход

Новини

Християна Цветкова е най-новата звезда в лейбъла на Савов

57C7C289-95EC-4509-9E17-42A2EB280BA1Младата великотърновка Християна Цветкова е най-новото лице в лейбъла на музиканта Петко Савов.

 

Само на 21 години, тя е красива, талантлива, харизматична и не на последно място много гласовита. Чаровната певица до момента не се е изявявала самостоятелно на професионална сцена, но с качествата си дава сериозна заявка да се превърне в любимка на публиката. По думите на Савов, освен, че е доста привлекателна, Християна има и същото толкова красив и много разпознаваем глас, пее с много вкус и усет за музиката, в което скоро ще се убедят всички.

 

Християна е нотно грамотна, известно време е посещавала музикални педагози и дори има музиканти в семейството. Известно време се занимава и с театър.

 

Хонрарите, които младата певица предстои да започне да получава от участията си, обаче далеч няма да са първите пари, които хубавицата ще е изкарала с пеене. Напротив. Християна от доста време се изявява като певица в интернет и успява да си докара доста прилична печалба от популярността си в мрежата.

Великотърновката има профили в различни специализирани видео платформи и непрекъснато има изяви там. Християна записва клипове на свои изпълнения, а напоследък все по - често пее и на живо пред камерата на компютъра от своя дом, а стотици нейни фенове редовно си плащат за да я гледат и слушат онлайн. 

 

Християна ще направи своята официална премиера пред публика в началото на лятото, когато заедно със Савов ще направят своя първи съвместен клубен концерт, в старата столица.