Вход

Новини

Савов и тенора Момчил Караиванов на живо в MAXIMUS Piano Bar

SAVOV MOMCHIL MAXIMUSНай-популярният великотърновски музикант Савов и бившия фронтмен на "Мъртви Поети" и настоящ оперен тенор Момчил Караиванов, ще реализират първото си съвместно гостуване в култовият пиано бар "Максимус", в старата столица.

След клубният им дебют като дуо, в началото на миналата година и след невероятния успех на техните общи партита във великотърновкия пиано бар 'J'ADORE", Савов и Момчил обявиха нова дата за свой съвместен клубен концерт, в старата столица.

Участието този път ще се случи в най-старият великотърновски пиано бар "Максимус", а точната дата на събитието е 25-ти юни (събота), вечерта.

Припомняме, че Савов и Момчил са колеги във великотърносвкият музикален театър, където се запознават и продължават да играят заедно в различни театрални постановки, класически концерти, опери, оперети и мюзикъли.

Наред с работата си в театъра, обаче в началото на 2015 година двамата решават да създадат и свой общ самостоятелен музикален проект, с който да се появят и на клубната сцена, в страната. 

Пиано Бар "МАКСИМУС"

гр. Велико Търново, ул. "Независимост 9

За допълнителна информация и резервации:

Тел.: 062 601 577, 0888 889 622, 0889 922 160