Вход

Новини

Савов и Мирела Величкова на живо в град Свищов на 31 декември

SAVOV MIRELA SPLASHНай-популярното великотърновско музикално дуо ще пее отново в родния на Савов град Свищов. 

Савов и певицата Мирела Величкова ще зарадват своите почитатели и ценители в крайдунавския град с концерт, в самият край на годината, а именно на 31-ви декември, вечерта.

 

Участието по ще се случи в популрния комплекс "Нове", намиращ се в центъра на града.

 

Лайфът в Свищов ще бъде всъщност и последната спирка от първото второто поредно клубно турне, което Савов стартира в началото на годината. Припомняме, че от януари до момента, музикантите гостуваха в много от най-популярните нощни клубове и пиано барове в страната. Дуото реализира участия и клубни концерти във Велико Търново, Стара Загора, Търговище, Разград, Сливен, Антоново, Благоевград, Свищов, Ловеч, Габрово, Козлодуй, Боженци, Силистра, Плевен, Банско, Несебър, Троян, Горна Оряховица, Смолян, Карлово, Кюстендил и десетки други градове и клубове в цялата страна, в някои от които музикантите гостуваха за първи път.

Предстои и първото гостуване в новооткрития Piano Bar & Club FACE to FACE в Габрово, на 25-ти декември, а след гастрола в Свищов, Савов и Мирела ще обявят датите и градовете, които ще посетят през новата 2018 година.

 

Точните дати, градовете и клубовете, в които музикантите предстои да реализират участия през новата година, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на Савов във Facebook.