Вход

Новини

Савов и Мирела Величкова стартират пиано вечери в чайна "Шамбала" във Велико Търново

SAVOV MIRELA 2017Савов и певицата Мирела Величкова дават началото на поредица от пиано вечери в Чайна & снек Бар "Шамбала", намираща се в сърцето на старата столица. 

 

Още с откриването си, нетрадиционното заведение даде ясен знак и заявка, че освен всичко останало, ще се опита да се включи в културния и социален живот на Велико Търново, в средище на писатели, музиканти и изобщо творци и хора на изкуството и вече успя да реализира успешно редица тематични и културни събития. Концерти на детски музикални школи, представяне на книги, картини, срещи на хора по интереси, занаятчии и хора изработващи сувенири, срещи за запознанства и др.

От началото на 2017 година, "Шамбала" стартира и още една чисто нова и изключително интересна инициатива, а именно пиано вечери. 

 

Основни действащи лица ще бъдат поп изпълнителя и пианист Петко Савов и обичаната и любима на поколения търновци певица Мирела Величкова. Най-популярното великотърновско дуо ще пее и свири за първи път в "Шамбала" още тази събота. Точната дата на премиерата е 28-ми януари, вечерта.

 

Пиано вечери в "Шамбала" ще има и през следващите два месеца, като точните дати на участията на Савов и Мирела са 3, 10, 18, 24 февруари и 10, 11 и 17 март.

 

Музикалните вечери ще се случват поне веднъж месечно, като точните дати на всяка следваща ще бъде обявявана тук, както и в страницата на "Шамбала" във Facebook.