Вход

Новини

Мирела Величкова и Савов отново на сцената на Пиано Бар “Лазур” в град Кюстендил

D8FE5AD7-4C80-4BBC-A9B9-F0DD3C57B390Певицата с кадифен глас  Мирела Величкова и нейният музикант Петко Савов ще гостуват отново в град Кюстендил.

 

Музикантите ще свирят и пеят заедно в края на следващия месец, а техен домакин отново ще бъде елитния пиано бар "Лазур".

 

Точните дати на гастрола са 31 март и 01 април (петък и събота).

 

Това е поредното гостуване на музикантите в града и в този клуб, като те вече потвърдиха, че ще реализират и нови участия през настоящата година. Гастролът в Кюстендил е и част от календара на поредното национално клубно турне, което музикантите започват тази година. Това е техният седми съвместен клубен тур. 
През пролетта, Мирела и Савов ще гостуват още във Велико Търново, Русе, Горна Оряховица, Етрополе, Велинград, Стара Загора, Враца, Павликени, Плевен, Свищов, Карлово, Перущица и Бургас. През есента, музикантите ще гостуват още във Враца, Белене, Търговище и Козлодуй.

Точните дати, градовете и клубовете, в които Савов и Мирела предстои да реализират участия през новата 2023 година, ще бъдат публикувани тук, както и в страниците на музикантите във Фейсбук.