Вход

Новини

Савов и Гласът на България Стелияна Христова на сцената на Bar Club RIVERSIDE в Троян

sВеликотърновският изпълнител Петко Савов и победителката в първия сезон на "Гласът на България" - певицата Стелияна Христова ще реализират първото си съвместно гостуване в град Троян. Участието ще се случи в популярния местен клуб "RIVERSIDE".

 

Музикантите са поканени да свирят и пеят заедно в клуба още в началото на следващия месец.

 

Точната дата на събитието е 3-ти февруари, вечерта (събота).

Припомняме, че от началото на 2018 година, наред с концертите в старата столица и региона, Савов и Стелияна обявиха, че стартират поредица от гастроли и участия в различни градове, в цялата страна, с което ще дадат начало и на своето първо съвместно национално клубно турне.

До края на зимата, освен гастрола в Троян, музикантите ще реализират съвместни участия още в Горна Оряховица, Велико Търново и Плевен, а през пролетта ще гостуват за първи път на сцената на популярни клубове в София, Пловдив, Варна, Бургас, Несебър, Созопол, Севлиево, Павликени, Свищов, Габрово, Ловеч и Стара Загора.

 

Точните дати, градовете и имената на клубовете, в които Савов и Стелияна предстои да реализират участия, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook.