Вход

Новини

Савов и Мирела Величкова на живо в Кафе "БОРДО" в град Плевен

MIRELASAVOVПопулярният музикант и изпълнител Петко Савов и най-обичаната великотърновска певица Мирела Величкова ще реализират ново съвместно гостуване в град Плевен.

 

Музикантите ще свирят и пеят отново заедно, в самото начало на лятото, а техен домакин този път ще бъде добиващия все по-голяма популярност местен клуб "Кафе Бордо".

 

Точната дата на гастрола е 2-ри юни, вечерта (събота).

 

Гостуването в този клуб е първо и за двамата музиканти, но те вече потвърдиха, че не е изключено да планират и реализират още участия, при последвала нова покана от страна на мениджърите.

 

Припомняме, че наред с редовните си ангажименти в старата столица и региона, Савов и Мирела дадоха старт и на трето си по ред национално клубно турне и вече реализираха поредица от съвместни концерти. Музикантите дадоха началото на своята поредна обиколката на страната още през януари, с концерти в най-популярните клубове в Горна Оряховица и Велико Търново, а от началото на пролетта до сега най-популярното великотърновско дуо вече успя да гостува за първи път на сцената на "The BRICK BAR" в град Варна, пиано баровете "Корсет" и "Артистик" в Свищов и Силистра, Бар Клуб "Ривърсайд" в Троян, "Орфей" в град Ямбол, както и на емблематичния за Павликени ресторант - градина "Лебед". Предстоят първите за годината гастроли в Габрово и Добрич, а след концерта в Плевен, Савов и Мирела ще обявят и датите за своите първи гостувания в Бургас, Велинград, Кърджали, Пазарджик и Перник.