Вход

Новини

Савов и Мирела на сцената на No Mercy Classic Bar в Търговище

savov mirela nomercyВеликотърновските изпълнители Петко Савов и певицата Мирела Величкова ще реализират първото си съвместно гостуване в популярния клуб „No Mercy Classic Bar”, в град Търговище.

 

Музикантите ще свирят и пеят заедно в две последователни вечери, а именно на 24 & 25 май, вечерта.

 

Гостуването в Търговище е първо и за двамата музиканти, но те вече потвърдиха, че не е изключено да реализират и нови участия в клуба, през настоящата година и при последвала нова покана от страна на мениджърите.

 

Припомняме, че от началото на 2017 година, наред с редовните си ангажименти в старата столица и клубовете извън Велико Търново (където музикантите вече редовно гастролират), Савов и Мирела стартираха поредица от дебютни участия в градове и клубове, в които не са свирили до момента.

 

От януари до сега, най-популярното великотърновско дуо вече успя да реализира първите си гостувания в Свищов, Плевен, Антоново, Карлово, Силистра, Сливен, Несебър и Обзор. Предстоят и първите за музикантите гастроли в Горна Оряховица и Казанлък, а след Търговище, Савов и Мирела ще обявят и датите за своите първи гастроли в Кюстендил, Благоевград и Смолян.