Вход

Новини

Савов и Мирела с първи гостувания в Монтана и Сандански

SAVOVMIRELA BGsmollСавов и певицата Мирела Величкова ще реализират първите си участия в градовете Монтана и Сандански. Гостуванията са част от първото национално клубно турне, което Савов стартира от началото на годината и ще се случат в първите два уикенда на следващият месец. Гастролът на музикантите ще стартира с участията в Сандански и ще се състои в две последователни вечери на 1-ви и 2-ри юли, вечерта. Мястото е популярният "Пиано Бар "FACES", разположен в петзвездния Парк хотел "Пирин".

Седмица по-късно, а именно на 9-юли (събота), музикантите ще реализират и първият си клубен концерт в Пиано Бар "РЕТРО", намиращ се в центъра на град Монтана.

 

Припомняме, че от началото годината, музикантите вече гостуваха в близо десет големи български града, сред които София, Ловеч, Козлодуй и Стара Загора и успяха да реализират няколко изключително успешни клубни концерти. До края на месец юни предстоят първите гостувания в Шумен и Габрово и уточняване на точните дати за гастролите в Пловдив, Русе и Обзор (в началото на лятото), а до края на 2016-та, Савов и Мирела планират да реализират клубни концерти още в Бургас, Варна, Севлиево и Кюстендил, както и в почти всички популярни клубове, в цялата страна.

 

Великотърновското дуо не спира и с редовните си ангажименти в един от най-старите пиано барове във Велико Търново и страната, култовия "Максимус". Най-близките участия там ще са на 10 & 11 юни, както и последните два уикенда на месец юли, а именно на 22 & 23 и 29 & 30 юли.

 

Информация за всички предстоящи участия и концерти в страната, търсете тук и във фен страницата на SAVOV във Facebook.

МЕДИЙНИ ПАРТНЬОРИ: KONCERTI.BG & EVENTS.BG