Вход

Новини

Турнето на Савов и Мирела продължава в Стара Загора и Габрово

SAVOVMIRELA BGsmollПървото Национално Турне, което Савов стартира от началото на 2016 година, ще продължи с клубни концерти в градовете Стара Загора и Габрово.

След гостуванията в Боженци, Арбанаси, Ловеч, Козлодуй и София и седмица преди участието в Шумен (на 4-ти юни), най-популярният великотърновски музикант обяви нови четири дати за клубни концерти в страната. Участията ще са отново съвместно с певицата и негова дългогодишна сценична партньорка Мирела Величкова, а датите на гастролите съответно са 27 & 28 май (Стара Загора) и 17 & 18 юни (Габрово).

Гостуването в Стара Загора, през следващата седмица, ще се случи в две последователни вечери, в популярният MUSIC CLUB SUSINITO, а участията в Габрово (отново петък и събота вечер) ще се състоят в набиращият все по-голяма популярност LIVE CLUB SOPRANO, намиращ се в центъра на града.

Подробности и телефони за резервации можете да откриете в интернет сайтовете и Facebook страниците на съответните клубове, а информация за предстоящите дати и клубове, в които ще продължи турнето, ще бъде публикувана тук, както и в СТРАНИЦАТА НА SAVOV ВЪВ FACEBOOK.

МЕДИЙНИ ПАРТНЬОРИ: KONCERTI.BG & EVENTS.BG