Вход

Новини

Савов и Мирела Величкова в клуб "Версай", гр. Ловеч

versayСавов и великотърновската певица Мирела Величкова ще реализират първото си гостуване в клуб "Версай", в град Ловеч.
Участието ще се случи още в началото на следващия месец, като точната дата ще е 2-ри април, вечерта.

Припомняме, че още в началото на 2016 година, наред с клубните концерти във Велико Търново, Савов реши да стартира и Национално клубно турне, като започне да реализира участия извън старата столица. LIVE-те, с които музиканта ще гастролира на клубната сцена в страната, ще са отново предимно в дуетни формации. Това ще са изяви предимно с дългогодишната му сценична партньорка Мирела Величкова, настоящият оперен тенор и бивш рокаджия и фронтмен на "Мъртви Поети" - Момчил Караиванов, както и добре познатите проекти, съвместно с Яница Русева и победителката от първия сезон на "Гласът на България" - певицата Стелияна Христова.
Първите няколко участия, извън великотърновският клуб "J'ADORE" (където Савов основно се изявява в последните някокло години), вече се случиха в един от най-старите пиано барове в страната, а именно "MAXIMUS PIANO BAR", а също и в пиано бара в курорта Боженци.  
Освен тези клубове и ловешкият "Клуб "ВЕРСАЙ" (в който предстои участието тази събота),  през следващият месец Савов и Мирела ще пеят в Шумен и Арбанаси. Музикантът вече води преговори и за клубни концерти в Габрово, Варна, Бургас, Козлодуй, Разград и др.

Информация за точните дати, градове и клубове, в които предстоят гостувания, ще бъде публикувана предварително тук, както и във ФЕН-СТРАНИЦАТА НА SAVOV във Facebook.