Вход

Новини

Флора Търпоманова ще е героинята в новото видео на САВОВ

posterМлада и изключително красива оперна певица ще е героинята в новото видео на САВОВ. Нейното име е Флора Търпоманова, като освен с безупречна визия, певицата може да се похвали и със сериозен опит на оперната и театралната сцена не само у нас. Двамата се запознават на сцената на великотърновския театър преди около 4 години и от тогава не са спирали да участват заедно в различни постановки, концерти и спектакли. По това време САВОВ прави своя дебют, а тя е вече звездата на театъра. Освен от чисто певческите и възможности, Савов остава впечатлен и от стила, излъчването и рядко срещаната красота на певицата. "Пее прекрасно, изглежда прекрасно и определено се запомня от първия миг, в който я види човек... Тази съвкупност от качества... цялостния облик на един оперен артист (пеене и безупречна външност) отдавна вече се налага по целия свят. В България за съжаление, това все още не се е превърнало в навик. Кастингите и прослушванията се случват по по-различен начин. Но така или иначе Флора е точно такъв образ за мен. Притежава всичко необходимо за да бъде на сцената. Аз лично я видях и се запознах с нея именно на театралната сцена и винаги съм знаел, че един ден ще и предложа да я снимам в свой видеоклип... беше въпрос на време и разбира се на желание от нейна страна", споделя Савов.

Снимките по новата песен "Искаш ли" почти приключиха, а видеото се очаква да е готово до края на годината. Остават само моментите, в които ще участва самият изпълнител. По-голямата част от кадрите са заснети в Chamurkov Guest House по известна като "ЧАМУРКОВАТА КЪЩА", която се намира в близост до Велико Търново. 
Видеоклипът отново ще представлява нещо като мини филм, с история и интересна развръзка, като любопитното този път е, че ще има само едно единствено действащо лице, чрез което ще се разкаже цялата история. И именно това е героинята, в която се превъплъщава Флора. Ще участва разбира се и САВОВ, а също и цигуларя Светослав Алексиев (който свири и реално партията на цигулката в песента), но това ще са само отделни и откъсъчни появявания в кадър... от време на време.
Сценарият на историята е отново по идея на САВОВ, а режисьор на продукцията е Емил Йорданов. Оператор на видеото е Валентин Русанов. В реализацията на проекта участват и още няколко човека и колеги на САВОВ, но имената на асистентите, спонсорите и всички останали лица и фирми, обвързани с реализацията на клипа, ще бъдат описани подробно в предстоящите Bacstage и Making клипове и снимки, които ще излязат, както и в официалното видео на песента.