Вход

Новини

Започва новия творчески сезон във Великотърновския театър

prilep smoll"Прилепът" е заглавието, с което музикално-драматичен театър "Константин Кисимов" ще даде старт на новия си творчески сезон. Първият спектакъл за сезона, в който ще вземе участие и Савов,  ще се състои на 23-ти септември, в ГОЛЯМА ЗАЛА на великотърновския театър. Припомняме, че оперетата "Прилепът" е всъщност най-новото музикално заглавие от афиша на театъра в старата столица и премиерата му се състоя през юли, тази година. Режисьор на постановката е Марио Николов а диригент на спектакъла е Атанас Варадинов. Заглавието ще се играе отново на великотърновска сцена и на 29-ти септември, вечерта. 

В началото на октомври, Савов ще вземе участие и в още две от постановките на великотърновския театър. Едната е оперетата от Имре Калман "Графиня Марица", която ще се случи на Деня на Музиката 1-ви октомври а другото заглавие е мюзикъла "Двубой" по Иван Вазов, в който участва и известния български актьор Стефан Рядков. Спектакълт ще се играе във Велико Търново на 16-ти октомври, вечерта, като се очаква в същия месец "Двубой" да се играе и в Ботевград и Лом.
Отново през октомври, артисти и музиканти при МДТ "Константин Кисимов" ще представят и празничен концерт под надслов "100 ГОДИНИ БОРИС ХРИСТОВ". Концертът ще се случи на 22-ри октомври, в ГОЛЯМА ЗАЛА на великотърновския театър.

Всички спектакли са с начало 19:00 часа.

За предстоящи представления и датите на гастролите на театъра из цялата страна, можете да търсите информация тук, както и в сайта на театъра: www.teatarvtarnovo.com

БИЛЕТИ НА КАСИТЕ НА ТЕАТЪРА