Вход

Новини

Савов и Мирела Величкова на живо в Piano & Wine Bar Terre Miroglio в Сливен

SAVOV MIRELA SPLASHСавов и певицата Мирела Величкова ще гостуват в елитния италиански пиано и винен бар "Terre Miroglio", намиращ се в центъра на град Сливен.

Гостуването е по покана на мениджърите на луксозния клуб и ще се случи още в началото на следващия месец.

Точната дата на гастрола е 5-и юни, вечерта.

Участието в Сливен и в този бар е първо и за двамата музиканти е включено в календара на тяхното второ национално клубно турне. 

От началото на 2017 година до сега, популярното великотърновско дуо успя да реализира поредица от клубни концерти и участия в близо десетина български града. Савов и Мирела гостуваха на сцената на ловешкия клуб "ВЕРСАЙ", култовия "SPLASH" в град Свищов, плевенския "CALIENTE", "ROYAL CLUB" в Силистра, "BACARDI" - Карлово, клуб "ЛЕЯ"  (Антоново), популярния клуб "SANTOS" в Несебър, както и пиано баровете в курорта Боженци и Козлодуй.

 

Музикантите ще свирят и пеят заедно и в емблематичния великотърновски клуб "СПАЙДЪР" (още този петък), а след гастрола в Сливен, ще се състои и първото им гостуване в "Piano Music Hall", в Благоевград.

 

До края на годината, Савов и Мирела плануват да реализират първите си гастроли във Варна и Бургас, както и поредица от участия в София, Стара Загора, Севлиево, Обзор, Шумен, Габрово, Сандаски, Монтана, Етрополе и още няколко пиано барове и клубове, в които музикантите вече редовно гостуват.