Вход

Новини

Савов и любимите търновски певици на сцената на Deep Live Club

1D1A3A95-689D-45BD-9FB7-4DAB2F3B71BAПопулярният великотърновски музикант Петко Савов обяви, че се завръща на сцената на Live Club Deep, в старата столица.

 

Заедно със Савов, в обновеният нощен клуб ще се завърнат и певиците, с които той работи през последните години.

Това са победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова, младата и харизматична Християна Цветкова, както разбира се и певицата с кадифения глас - Мирела Величкова, която се е превърнала в една от живите легенди на родната пиано бар култура и емблема на нощния живот във Велико Търново.

 

Трите болярки са сред най-търсените търновски певици и без съмнение са се превърнали в любимки на местната публика. Заедно със Савов често са предпочитан музикален тандем за участия и различни частни партита и празненства. Музикантите реализират участия във всички елитни търновски клубове, а от няколко години гастролират редовно и в цялата страна.

От тази пролет ще пеят буквално всеки уикенд в “Дийп".

 

Освен музикалните вечери на изпълнителите, заведението единствено в града ще предлага отново и караоке вечери, които ще се случват в различни дни през седмицата, както и различни тематични партита, промоции и много изненади за своите гости.

Клубът е с нова концепция и вече е готов да се върне с пълна сила и блясък в нощния живот на старата.

”Live Club Deep" е готов да разчупи стереотипа и да създаде традиция на един съременен нощен пиано бар.

Със своята атмосфера и комфорт комплексът е готов да посрещне и всяко фирмено или семейно частно парти. Съчетанието от качествена музика, напитки и обслужване, са гарант за професионално обезпечаване на всяко събитие и превръщането му в незабравимо изживяване.