Вход

Новини

Савов и Мирела с първо гостуване в Кафе Клуб Театъра в Севлиево

REKLAMA SAVOV MIRELA SEVLIEVOПопулярният великотърновски музикант Савов и певицата Мирела Величкова ще реализират първото си гостуване в Севлиево.

Участието е първо за двамата музиканти и ще се случи в нашумелия местен клуб "Кафе Театър", намиращ се в центъра на града. Точната дата на гастрола е 25-ти декември, вечерта. 

Гостуването в Севлиево е част от първото национално клубно турне, което великотърновското дуо стартира от началото на годината и ще бъде една от последните спирки от обиколката на двамата музиканти.

Припомняме, че от началото на 2016, Савов и Мирела реализираха поредица от съвместни клубни концерти и участия в голяма част от популярните пиано барове и нощни клубове, в цялата страна. Наред с редовните участия и ангажименти във Велико Търново, музикантите гостуваха в София, Стара Загора, Габрово, Ловеч, Шумен, Козлодуй, Сандански, Монтана, Павликени, Бяла Черква, рок селото Миндя, Етрополе, Обзор, курортите Арбанаси, Боженци и др. След гастрола в Севлиево музикантите ще сложат край на своята първа обиколка в страната. 

Финал на турнето ще бъде сложен във великотърновския пиано бар "Максимус", на 31-ви декември, вечерта.