Вход

Новини

Савов и Мирела Величкова отново на живо в Пиано Бара на Спа Хотел Калиста в Старозагорски Минерални Бани

SAVOVMIRELAБлизо година след запомнящото гостуване в популярния старозагорски комплекс, Савов и великотърновската певица Мирела Величкова отново ще гостуват в пиано бара на хотел “Калиста” в град Стара Загора. 

 

Повторното гостуване на музикантите в клуба ще се случи в началото на следващия месец.

Точната дата на участието е 9-ти ноември.

 

Припомняме, че от началото на 2018 година, наред с редовните си ангажименти в старата столица и клубовете извън Велико Търново, Савов и Мирела стартираха поредица от концерти и участия в градове и клубове, в цялата страна, с което поставиха началото на своето трето поредно национално клубно турне.

От януари до смомента, най-популярното великотърновско дуо вече успя да реализира гастроли в Горна Оряховица и Арбанаси, Разград, Свищов, Плевен, Бургас, Варна, Несебър, Ямбол, Пазарджик, Габрово, Павликени и Троян. Предстоят и още няколко участия на музикантите в пиано баровете в Силистра, Стражица, Кърджали и курорта Боженци, а след гастрола в Стара Загора, Савов и Мирела ще реализират и първият си съвместен концерт в “Vintage House”, в град Пловдив.

 

Точните дати, градовете и имената на клубовете, в които Савов и Мирела предстои да реализират участия, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook.