Вход

Новини

Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в Стара Загора

SAVOV STELIYANA2018smollПопулярният великотърновски музикант Петко Савов и победителката в първия сезон на "Гласът на България" - певицата Стелияна Христова, ще реализират първото си съвместно гостуване в Стара Загора.

 

Участието на музикантите ще се случи в средата на следващия месец, в популярния спа и хотелски комплекс “Midalidare”, в близост до Стара Загора.

Точната дата на гастрола е 17-ти ноември, вечерта (събота).

 

Гостуването е първо и за двамата музиканти, но те вече потвърдиха, че не е изключено да реализират и нови гостувания през следващата година.

Гастролът в Стара Загора ще бъде включен и в първото национално клубно турне, което музикантите започнаха в началото на 2018 година.

От януари до момента Савов и Стелияна реализираха концерти във Велико Търново, Горна Оряховица, Троян, Арбанаси, Павликени, Севлиево, Свищов, Плевен, Бургас, Созопол, Черноморец, Несебър и Пловдив. До края на годината предстоят концерти още в София, Габрово и Ловеч.

Точните дати, градовете и клубовете, в които Савов и Стелияна ще реализират концерти, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook. 

КОНЦЕРТЪТ Е ОТМЕНЕН ПО ЗДРАВОСЛОВНИ ПРИЧИНИ. СКОРО ОЧАКВАЙТЕ НОВА ДАТА!