Вход

Новини

Савов и Мирела Величкова с първо съвместно участие в София

imagesavov-sofiaНабиращото все по-голяма популярност великотърновско дуо "Савов & Мирела" ще реализира първото си съвместно участие в столицата. Гостуването е по покана на известното и лъскаво столично заведение wine house   & Ресторант - Градина "Тополите" и ще се случи още утре, а именно на 12-ти май вечерта.

Събитието е по случай 100 годишнината на изба Babich - Нова Зеландия и 10 години Babich - България. За незабравимото изживяване на всички специални гости, освен изпълненията на Савов и Мирела, е предвидено представяне на четири топ вина от избата и 4 степенно топ меню от български и европейски шеф готвачи. 

Гостуването се случва и в рамките на първото Национално клубно турне, което великотърновските музиканти стартираха от началото на тази година.

Савов и Мирела вече реализираха първите си клубни концерти в Ловеч, Боженци, Велико Търново и Козлодуй, като в предстоящите наколко месеца, след специалното участие в София и редовните ангажименти в старата столица, ще реализират и първите си гостувания в Шумен, Габрово, Стара Загора, Пловдив, Монтана и Сандански. В процес на разговори са реализирането на участия в Кюстендил, Русе, Казанлък, Севлиево и Ботевград, а до края на годината, плановете на музикантите са да посетят клубове и пиано барове в почти цялата страна.