Вход

Новини

Савов и Мирела Величкова на живо в град Антоново

SAVOV MIRELA 2017Савов и певицата Мирела Величкова обявиха дата за свое съвместно гостуване в град Антоново.

Участието ще се случи в края на следващата седмица, а домакин на събитието е местния нощен бар "ЛЕЯ", намиращ се в центъра на града.

 

Точната дата на гастрола е 31-ви март, вечерта.

Припомняме, че още с началото на новата година, най-популярното великотърновско дуо възобнови гастролите си в цялата страна и наред с редовните си ангажименти в старата столица, вече реализира редица участия в нощните клубове на Свищов, Плевен, Силистра и Ловеч.

 

Савов и Мирела обявиха, че ще продължават да реализират свои клубни концерти и участия през цялата 2017 година. Освен в клубовете и градовете, обаче в които вече редовно свирят и получават покани за нови изяви, музикантите ще продължат да търсят и нови градове и сцени, на които да гостуват.

 

"Любопитното тази година е, че освен популярните клубове в големите градове, където основно свирим през последните две години, решихме да приемаме и дори да потърсим ангажименти и от малките градове в страната и техните нощни клубове и дискотеки. Именно такова ще е и предстоящото ни гостуване в Антоново. Сигурен съм, че ще се получи една страхотна вечер там и със сигурност ще повторим...", споделя Савов.