Вход

Новини

Савов и Мирела Величкова отново на сцената на “Face 2 Face” в Габрово

MIRELASAVOVПопулярният великотърновски изпълнител и музикант Петко Савов и пиано бар легендата Мирела Величкова обявиха, че ще реализират ново съвместно гостуване в пиано бар и клуб  "Face 2 Face", в град Габрово.

 

Най-популярното великотърновско дуо ще гостува в града на хумора отново в началото на новата година.

 

Точните дати на гастрола са 4-ти и 5-ти януари (петък и събота).

Гостуването в този клуб е четвърто поредно за музикантите, но те вече потвърдиха, че ще продължат да работят с клуба и да реализират нови участия и през новата 2019 година. Музикантите гостуваха за последно в клуба в края на месец септември, а участието им по традиция премина с изключителен успех и при голям интерес от страна на местната публика.

 

Концертът в Габрово ще бъде и старт на четвъртото национално клубно турне на Савов и Мирела. Следващите спирки на музикантите ще бъдат популярни пиано барове и клубове в Казанлък, София, Горна Оряховица, Силистра, Ямбол, Кърджали, Свиленград и Велико Търново.

Точните дати, градовете и клубовете, в които музикантите предстои да реализират участия, през новата 2019 година, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook.