Вход

Новини

Савов и Стелияна Христова на живо в Арбанаси на 14 февруари

SAVOV STELIYANA2018smollПопулярният великотърновски изпълнител Петко Савов и победителката в първия сезон на "Гласът на България" Стелияна Христова ще реализират първото си съвместно гостуване в курорта Арбанаси, намиращ се в близост до Велико Търново. 

 

Участието ще се случи на празника на влюбените 14-ти февруари вечерта, в елитния местен комплекс "ВИНПАЛАС".

 

Припомняме, че от началото на 2018 година, наред с концертите в старата столица и региона, Савов и Стелияна обявиха, че стартират поредица от гастроли и участия в различни градове, в цялата страна, с което ще дадат начало и на своето първо съвместно национално клубно турне.

След концертът в Арбанаси, музикантите ще реализират съвместни участия още в София, Пловдив, Горна Оряховица, Троян, Велико Търново, Плевен, Варна, Бургас, Несебър, Созопол, Севлиево, Свищов, Павликени, Габрово, Ловеч и Стара Загора, а до края на пролетта ще обявят и останалите градове и дати, които ще включат в турнето. 

Точните дати, градовете и имената на клубовете, в които Савов и Стелияна предстои да реализират участия, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook.