Вход

Новини

Савов и Мирела Величкова на сцената на Music Club SPLASH в Свищов

SAVOV MIRELA SPLASHMUSICCLUBСавов и певицата Мирела Величкова ще реализират първото си съвместно гостуване в набиращият все по-голяма популярност музикален клуб "SPLASH", в град Свищов.

 

Участието ще се случи в самото начало на следващия месец. Точната дата на гастрола е 4-ти февруари, вечерта.

 

Любопитно е да се спомене, че гостуването в нощния клуб е първо, както за популярното дуо, така и за самите музиканти поотделно. Гастролът е изобщо първи и за крайдунавския град. "Това е и една от причинте, заради която очакваме събитието с голямо нетърпение..." споделя Савов.

Другата основна причина, заради която изпълнителя се вълнува повече от обичайното е, че именно Свищов е неговият роден град и мястото, където е прекарал част от своето детство.

"През годините, разбира се съм имал много поводи и съм идвал в града не веднъж. На гости при приятели, просто за разходка... имам и роднини наблизо. Дори съм участвал в хоровия фестивал, заедно с колегите ми от "Кантилена"... мисля, че беше през 2013. Но сега е по-различно. Заедно с Мирела ще представим нашите версии на парчета, които харесваме и обичаме, ще мога да изпея и някои от своите песни... Дано дойдат и повече хора за да се получи една прекрасна вечер!".

 

Най-популярното великотърновско дуо обяви, че това категорично няма да е единственото гостуване в града и в този клуб. Напротив. Музикантите тепърва ще реализират участия и дори вече уточняват две нови дати за свои клубни концерти. Гастролите най-вероятно ще се случат в началото на пролетта.

МЕДИЙНИ ПАРТНЬОРИ: KONCERTI.BG & EVENTS.BG