Вход

Новини

Гласът на България Стелияна Христова и Християна Цветкова ще пеят за търновци в средата на лятото

3EA6A56F-CAF0-4149-9A5B-84E31D12B793Победителката в първия сезон на най-успешното музикално риалити у нас ”Гласът на България” - Стелияна Христова и младата великотърновска певица Християна Цветкова, ще пеят в един от най-елитните клубове в старата столица, в разгара на лятото.

 

Стелияна, която освен безапелационен победител в музикалното шоу, се превърна и в любимка на журито и зрителите пред малкия екран, ще бъде специален гост - изпълнител в пиано бар “PLAY” на 10-ти август, вечерта. На сцената, класната и доказала се певица ще излезе заедно с популярния в музикантските среди изпълнител Петко Савов.

 

Ден по-рано, а именно на 9-ти август (петък), отново под съпровода на Савов, жителите и гостите на Велико Търново ще имат възможността да чуят на живо и младата и гласовита красавица Християна, която ще реализира своето първо гостуване в клуба.

 

Припомняме, че Християна е сред най-новите попълнения в екипа на Савов, а нейното първо и представяне пред публика вече се случи в края на пролетта.

Стелияна пък неотдавна стана майка за втори път и след кратко отсъствие, се завръща отново на сцената и продължава с активна концертна дейност.

 

Двете певици споделят, че освен колежки, са станали приятелки, и не е изключено в близкото бъдеще да планират и съвместни участия, концерти и песни.