Вход

Новини

Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бара на Горна Оряховица

SAVOV MIRELA 2017Най-популярното великотърновско дуо ще реализира първото си съвместно участие в пиано бара на град Горна Оряховица.

 

Гостуването е по покана на мениджърите на клуба и ще се случи още в края на тази седмица.

Точната дата на гастрола е 26-ти май (петък вечер).

Освен тази дата, обаче музикантите вече обявиха, че ще гостуват отново в клуба и още два поредни петъка на следващия месец ( 9-ти и 16-ти юни), както и в самия край на месеца, а именно на 30-и юни, вечерта (петък).

Припомняме, че още с началото на 2017 година, наред с редовните си ангажименти в старата столица, Савов и певицата Мирела Величкова подновиха и гастролите си по пиано баровете и клубовете в цялата страна.

Освен в градовете и местата, където музикантите вече редовно гастролират обаче,  музикантите продължават да търсят и нови сцени на които да гостуват.

 

От януари до момента, музикантите успяха да реализират първите си съвместни дебютни участия в Свищов, Силистра, Антоново, Карлово, Плевен, Сливен и Несебър. Предстои и първото гостуване на сцената на PIANO MUSIC HALL в Благоевград, а след участието в Горна Оряховица, музикантите ще свирят и пеят заедно за първи път и в градовете Смолян, Търговище и Казанлък.

 

Точните дати, градове и клубове, в които предстоят участия, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на Савов във Facebook.