Вход

Новини

Мирела и Савов отново на сцената на Bar Morrison в Карлово

4077ABBA-28C6-41C4-8499-2165CE4DE02DПевицата с кадифен глас  Мирела Величкова и нейният музикант Петко Савов ще гостуват отново в град Карлово.

 

Музикантите ще свирят и пеят заедно в края на следващата седмица, а техен домакин отново ще бъде популярният местен бар "Morrison".

Точната дата на гастрола е 15-ти април (събота).

Това е поредно гостуване на музикантите в града и в този клуб, като те вече потвърдиха, че вероятно ще реализират и нови участия през годината.

Гастролът в Карлово е част от календара на поредното национално клубно турне, което музикантите започват тази година. Това е техният седми съвместен клубен тур. 

През пролетта дуото ще гостува още в популярни клубове в Стара Загора, Русе, Свищов, Габрово, Етрополе, Велинград, Враца, Павликени, Севлиево, Бургас, Търговище, Плевен, Перущица, Кюстендил, Козлодуй, Враца, Белене, Горна Оряховица и Велико Търново.

 

Точните дати, градовете и клубовете, в които Савов и Мирела предстои да реализират участия през новата 2023 година, ще бъдат публикувани тук, както и в страниците на музикантите във Фейсбук.