Вход

Новини

Петя Маринова с дебют на сцената на Live Club Deep

2B48B88C-5F87-4909-BC57-F5FC5527AD25Младата великотърновска певица Петя Маринова ще направи своя официален дебют на пиано бар сцената у нас.

 

Талантливата изпълнителка е най-новото попълнение в екипа на популярния търновски музикант Петко Савов и дава сериозна заявка да се превърне в любимка на почитателите на нощния клубен живот.

 

Нейните премиерни участия ще се състоят в самото началото на следващия месец, в Live Club Deep.

Точните дати на концертите са 2-ри и 3-ти юли, вечерта. Петя Маринова ще излезе на сцената, заедно с младия изпълнител Стефан Стоев, а аранжиментите и съпровода ще са дело на Савов.

Организаторите на събитието обещават горещо парти, изпълнено с много любима музика и емоции.

 

Петя Маринова е родом от Велико Търново. Завършила е "Музикална педагогика" във ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий", а тази година предстои да се дипломира и като магистър по "Поп и джаз музика" в Нов Български Университет.

 

Харизматичната изпълнителка няколко сезона е била част от състава на музикално - драматичен театър "Константин Кисимов", където участва в различни мюзикъли, оперети и класически концерти. През 2018 година напуска състава на Търновската оперета и започва да се занимава с поп и джаз изкуство.

Певицата обещава много участия и изненади, а Савов допълва, че младата поп дива ще бъде сред редовно гостуващите изпълнители в клуба.