Вход

Новини

Савов и Християна Цветкова на сцената на “Piano Bar ARTE” във Велико Търново

7EB6909C-0992-412B-8D5C-D9593F7D81B2Истински музикален подарък ще зарадва жителите и гостите на старата столица, в края на пролетта.

В интересен концерт ще можем да видим двама много интересни великотърновски музиканти.

На сцената на  пиано бар “Arte” ще излезе добре познатият музикант Петко Савов, който ще представи за първи път на сцена младата и талантлива певица Християна Цветкова.

Те ще зарадват великотърновската публика с първият си съвместен клубен концерт.  

 

Събитието ще се случи в началото на следващия месец, а именно на 1-ви юни, вечерта (събота).

 

На сцената на най-новият великотърновски пиано бар, собственост на тексаския мултимилионер Едмънд Бек, ще прозвучат нестандартни версии на популярни световни хитове, аранжирани и изпълнени от Савов и най-новата му сценична партньорка Християна. Атрактивното дуо ще изпълни някои от най-големите хитове на Ben E King, Sade, Bill Withers, Tracy Chapman, Lori Lieberman, Duffy, Alicia Keys, Sting и др.

 

Имаме всички основания да вярваме, че концертът ще бъде любопитен и доста интересен, имайки в предвид проектите, които до момента великотърновския музикант реализира и представя в цялата страна.

 

Освен изпълнител и музикант, през последните години Савов се наложи и като успешен музикален продуцент и мениджър, създавайки различни атрактивни шоу програми. В годините назад Савов е работил заедно с Михаела Филева и Стела Петрова от “X Factor”, Христина Ралева от “Сладки Мечти”, певицата Яница Русева, а в последните години, вече като мениджър работи много успешно с победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова, пиано бар легендата Мирела Величкова, фронтмена на “Мъртви поети” Момчил Караиванов, Тони Ангелов и много други.

 

Християна Цветкова е най-новото лице от каталога на неговия лейбъл и вече дава сериозна заявка за успешна кариера на професионалната сцена.