Вход

Новини

Савов и Мирела Величкова на сцената на VINTAGE HOUSE в Пловдив

MIRELASAVOVПопулярният изпълнител и музикант Петко Савов и една от най-обичаните великотърновски певици Мирела Величкова, ще реализират първото си съвместно гостуване в град Пловдив.

 

Музикантите ще свирят и пеят заедно, в средата на месец ноември, а техен домакин ще бъде култовия местен музикален клуб “Vintage House”.

Точната дата на гастрола е 10-ти ноември, вечерта (събота).

 

Припомняме, че наред с редовните си ангажименти в старата столица, още в началото на 2018 година, Савов и Мирела дадоха старт на своето трето поредно национално клубно турне и вече реализираха поредица от съвместни концерти. Музикантите дадоха началото на обиколката на страната с концерти в най-популярните клубове във Велико Търново, Горна Оряховица и курорта Арбанаси. От началото на пролетта до сега най-популярното великотърновско дуо гостува за първи път на сцената на "The BRICK BAR" в град Варна, пиано баровете "Корсет" и "Артистик" в Свищов и Силистра, "FACE 2 FACE" в Габрово, Бар Клуб "Ривърсайд" в Троян, "Орфей" в град Ямбол, емблематичния за Павликени ресторант - градина "Лебед", кафе "Бордо" в град Плевен.

През лятото Савов и Мирела гостуваха още в Бургас, Несебър, Разград и Пазарджик, а веднага след Пловдив, музикантите ще гостуват за първи път в Кърджали, както и отново в любимия си пиано бар “Артистик” в град Силистра