Вход

Новини

Савов и Мирела Величкова отново на сцената на SANTOS Music Club в Несебър

MIRELASAVOVПопулярният музикант и изпълнител Петко Савов и най-обичаната великотърновска певица Мирела Величкова ще реализират своето поредно съвместно гостуване в град Несебър.

 

Музикантите ще свирят и пеят заедно в крайморския град, в средата на следващия месец, а техен домакин отново ще бъде популярния местен музикален клуб "SANTOS".

Точната дата на гастрола е 11-ти август, вечерта (събота).

Гостуването в този клуб е второ поредно за дуото, но музикантите потвърдиха, че не е изключено да реализират и нови участия до края на лятото.

Припомняме, че в началото на 2018 година Савов и Мирела дадоха старт на своето трето по ред национално клубно турне и вече реализираха поредица от съвместни концерти. Музикантите дадоха началото на обиколката на страната още през януари, с концерти в най-популярните клубове в Горна Оряховица и Велико Търново, а от началото на пролетта до сега най-популярното великотърновско дуо вече успя да гостува за първи път на сцената на "The BRICK BAR" в град Варна, пиано баровете "Корсет" и "Артистик" в Свищов и Силистра, клубовете "FACE 2 FACE" и "Ривърсайд" в Габрово и Троян, емблематичния "Орфей" в град Ямбол, култовия за Павликени ресторант - градина "Лебед", както и кафе "Бордо" в град Плевен. 

Преди гастрола в Несебър, Савов и Мирела ще гостуват за първи път на сцената на "ALIVE BAR" в Бургас, както и в популярния пиано бар "NO NAME", в град Пазарджик.