Вход

Новини

Савов и Мирела на сцената на No Mercy Classic Bar в Разград

NM2017Великотърновските изпълнители Петко Савов и Мирела Величкова ще реализират първите си съвместни гостувания в популярния клуб „No Mercy Classic Bar”, в град Разград.

 

Музикантите ще свирят и пеят заедно в елитния клуб през месец юли, като първото участие е още тази вечер, а именно на 15-и юли (събота).


Савов и Мирела ще свирят и пеят заедно в Разград отново и в самият край на месеца. Точните дати на следващите участия са 28-и и 29-и юли (петък и събота).

Участията в Разград са първи и за двамата музиканти, но те вече потвърдиха, че не е изключено да реализират и нови лайфове в клуба, през настоящата година.

 

Припомняме, че от началото на 2017 година, наред с редовните си ангажименти в старата столица и клубовете извън Велико Търново (където музикантите вече редовно гастролират), Савов и Мирела стартираха поредица от дебютни участия в градове и клубове, в които не са свирили до момента.

 

От януари до сега, най-популярното великотърновско дуо вече успя да реализира първите си гостувания в Свищов, Плевен, Антоново, Карлово, Силистра, Сливен, Несебър, Горна Оряховица, Търговище, Кюстендил, Благоевград и Смолян. Предстои и първият за музикантите гастрол във Велинград, а след Разград, Савов и Мирела ще обявят и датите за своите първи гастроли в Русе, Варна и Бургас.