Вход

Новини

Савов и Мирела Величкова на сцената на Cafe Club ROYAL в Силистра

SAVOV MIRELA 2017Популярният изпълнител Петко Савов и великотърновската певица Мирела Величкова ще реализират първото си съвместно гостуване в град Силистра.

 

Музикантите ще свирят и пеят заедно в крайдунавския град, в средата на следващия месец, а техен домакин ще бъде популярния местен клуб "ROYAL".

Точната дата на събитието е 18-и март, вечерта (събота).

 

Гостуването в Силистра е първо и за двамата музиканти, но те вече потвърдиха, че не е изключено да планират и реализират още участия в клуба, при последвала нова покана от страна на мениджърите.

 

Припомняме, че наред с редовните си ангажименти в старата столица и другите популярни клубове, извън границите на Велико Търново (където музикантите вече редовно гастролират), от началото на новата година, Савов и Мирела ще търсят и нови клубове и пиано барове, в които все още не са гостували.

В началото на месеца, най-популярното великотърновско дуо вече успя да реализира първото си съвместно участие в "Music Club SPLAS" в Свищов. Предстои и първият за музикантите гастрол в град Плевен (в края на фавруари), а след Силистра, Савов и Мирела ще гостуват за първи път и в Благоевград и Бургас.