Вход

Новини

Мирела Величкова подкрепя кампанията за повече българска музика в ефира

MirelaBgmusicЕдна от най-обичаните великотърновски певици - Мирела Величкова също се обяви в подкрепа на инициативата за повече българска музика в родния ефир.

 

Кампанията на МУЗИКАУТОР, подкрепена в последствие и от ПРОФОН,  има за цел популяризиране на българската музика и въвеждане на задължителна квота в медиите у нас. Кампанията набира скорост и все повече български музиканти застават зад нея.

Да слушаме повече българска музика в ефир призовават още Нина Николина, Силвия Кацарова, музикантите от БТР и D2, Веселин Маринов, Любо Киров и още десетки други.

 

"Музиката е енергия, тя изразява нашата душа. А сега повече от всякога имаме нужда да се вслушаме в нашата колективна българска душа."

 

Защо Мирела призовава да слушаме повече българска музика и какво още казва, можете да видите и чуете в нейното видео послание, качено във фейсбук страницата на кампанията "Обичам Българска Музика".

 

Отново там, както и в страницата на кампанията www.lovebgmusic.bg, се намира и петицията, която всеки от вас също може да подпише и по този начин да изрази своята подкрепа.