Вход

Новини

Мирела Величкова и Савов отново на сцената на Клуб “Асансьора” в Русе

4077ABBA-28C6-41C4-8499-2165CE4DE02DПевицата с кадифен глас  Мирела Величкова и нейният музикант Петко Савов ще гостуват отново в град Русе.

Музикантите ще свирят и пеят заедно в сначалото на месец май, а техен домакин отново ще бъде популярният местен бар - клуб "Асансьора".

Точната дата на гастрола е 6-ти май (събота).

Това е поредното гостуване на музикантите в града и в този клуб, като те вече потвърдиха, че ще реализират и нови участия през настоящата година.

 

Гастролът в Русе е част от календара на поредното национално клубно турне, което музикантите започват тази година. Това е техният седми съвместен клубен тур. 

През пролетта, Мирела и Савов ще гостуват още в Стара Загора, Свищов, Габрово, Горна Оряховица, Етрополе, Велинград, Враца, Павликени, Плевен, Перущица, Кюстендил, Карлово, Силистра, Севлиево, Бургас, Търговище, Враца, Белене, Козлодуй, както и във Велико Търново и Гора Оряховица.

 

Точните дати, градовете и клубовете, в които Савов и Мирела предстои да реализират участия през новата 2023 година, ще бъдат публикувани тук, както и в страниците на музикантите във Фейсбук.