Вход

Новини

Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бар SING SING в Банско

SAVOV MIRELA SPLASHНай-популярното великотърновско дуо ще реализира първото си съвместно гостуване в Банско. Участието  ще се случи в елитния и популярен пиано бар „Синг Синг”, намиращ се в петзвездния КЕМПИНСКИ ХОТЕЛ ГРАНД АРЕНА БАНСКО.

Музикантите ще свирят и пеят заедно в луксозния комплекс две последователни вечери, в самият край на следващия месец.

Точните дати на гастрола са 25-и и 26-и август (петък и събота).

Припомняме, че от началото на 2017 година, наред с редовните си ангажименти в старата столица и клубовете извън Велико Търново (където музикантите вече редовно гастролират), Савов и Мирела стартираха поредица от дебютни участия в градове и клубове, в които не са гостували до момента.

 

От януари до сега, най-популярното великотърновско дуо вече успя да реализира първите си гостувания в Горна Оряховица, Търговище, Разград, Кюстендил, Смолян, Благоевград, Свищов, Плевен, Антоново, Карлово, Силистра, Сливен, Несебър и Обзор. Предстоят и първите за музикантите участия във Велинград, а след Банско, Савов и Мирела ще обявят и датите за своите първи гастроли във Варна и Бургас.

 

Точните дати, градовете и имената на клубовете, в които Савов и Мирела предстои да реализират участия, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook.