Вход

Новини

Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на ALIVE BAR в Бургас

Savov SteliyaПопулярният великотърновски изпълнител Петко Савов и победителката в първия сезон на "Гласът на България" - певицата Стелияна Христова ще реализират първото си съвместно гостуване в град Бургас. 

Участието ще се случи в средата на следващия месец, в култовия за поколения бургазлии  клуб "Alive Bar".

Точната дата на гастрола е 11-ти май.

Гастролът в Бургас е и всъщност поредната спирка от първата национална обиколка на музикантите.

Припомняме, че от началото на 2018 година, наред с концертите в старата столица, Савов и Стелияна обявиха, че стартират поредица от гастроли и участия в клубовете в цялата страна, с което дават начало на своето първо съвместно национално клубно турне.

От януари до момента музикалните звезди реализираха своите първи концерти в Горна Оряховица, Велико Търново, Троян и Арбанаси, а преди гастрола в Бургас дуото ще гостува за първи път и на сцената на кафе клуб "Бордо", намиращ се в центъра на град Плевен. Гастролът там ще се случи на 21-ви април.

До края на лятото Савов и Стелияна ще гостуват още във Варна, Несебър, Созопол, София, Пловдив, Севлиево, Свищов, Габрово, Павликени, Ловеч и Стара Загора.

Точните дати, градовете и имената на клубовете, в които Савов и Стелияна предстои да реализират участия, до края на 2018 година, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook.