Вход

Новини

Савов и Мирела Величкова на живо в Bar Club RIVERSIDE в Троян

 

SAVOV MIRELA SPLASHНай-популярното великотърновско дуо ще реализира първото си съвместно гостуване в град Троян. Участието ще се случи в популярния местен клуб "RIVERSIDE", намиращ се в центъра на града.

 

Музикантите са поканени да свирят и пеят заедно в клуба на връх празника на града.

Точната дата на събитието е 14-и октомври, вечерта (събота).

 

Припомняме, че от началото на 2017 година, наред с редовните си ангажименти в старата столица и клубовете извън Велико Търново, в които музикантите вече редовно гастролират, Савов и Мирела стартираха поредица от дебютни участия в градове и клубове, в които не са гостували до момента.

От януари до сега, най-популярното великотърновско дуо вече успя да реализира първите си гостувания в Горна Оряховица, Търговище, Разград, Кюстендил, Смолян, Благоевград, Свищов, Плевен, Антоново, Карлово, Силистра, Сливен, Несебър, Банско и Обзор. Предстоят и първите за музикантите участия във Велинград, а след Троян, Савов и Мирела ще обявят и датите за своите първи гастроли във Варна и Бургас. 

Точните дати, градовете и имената на клубовете, в които Савов и Мирела предстои да реализират участия, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook.