Вход

Новини

Савов и тенора Момчил Караиванов на сцената на Bar Club RIVERSIDE в Троян

SAVOV MOMCHIL GO 2Популярният великотърновски изпълнител и музикант Петко Савов и бившия фронтмен на столичната ню уейв група "Мъртви Поети" и настоящ оперен певец - тенора Момчил Караиванов, обявиха нова дата за свой пореден съвместен клубен концерт.

Събитието ще се случи в средата на следващия месец, а техен домакн този път ще бъде популярния бар клуб "Ривърсайд", в град Троян.

Точната дата на концерта е 12-ти май, вечерта (събота).

Освен гастрола в Троян, музикантите вече обявиха, че до края на 2018 година планират да реализират поредица от съвместни клубни концерти в страната. В края на месец март дуото гостува  за първи път на сцената на "Piano Bar GO" в Горна Оряховица, а след концерта в Троян Савов и Момчил ще реализират гастроли в популярни клубове в Плевен, Велико Търново и Варна.

 

Припомняме, че Савов и Момчил са бивши колеги от великотърновския музикален театър, където се запознават и работят. През 2015 година, отделно от работата в театъра, музикантите започват да реализират свои самостоятелни участия и на клубната сцена. Именно тогава се състояха и първите им съвместни концерти.

 

Точните дати, градовете и клубовете, в които Савов и Момчил ще реализират участия, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на Савов във Фейсбук.