Вход

Новини

Екзотична красавица снимат в новото видео на Савов

KristinaNguenЕкзотичната красавица Кристина Нгуен ще е главната героиня в новото видео на популярния великотърновски изпълнител Петко Савов.

 

Младата и изключително чаровна девойка е с виетнамски произход и е професионален модел със сериозен опит зад гърба си. От известно време Кристина започна да се появява и във видео продукции на родни музикални лейбъли и популярни български изпълнители.

Името на сексапилната красавица нашумя още повече и покрай участието и в последното видео на един от новите изпълнители от лейбъла на Графа - рапъра Искрата. 

 

"Избрах Кристина защото има наистина рядка естествена красота. Освен идеалните си мерки, тя има изключително запомнящо се лице и грабва хората от първия миг, в който я видят. До момента не бях използвал професионален модел в работата си, но пък винаги съм залагал на естественото в хората и на това, което ме е впечатлявало от пръв поглед. Сигурен съм, че Кристина веднага ще се хареса на  зрителите, а защо не и да привлече огромен интерес към песента. Вижте какво направи красавицата от клипа на "Despacito"... Говори се, че успехът на парчето се дължи до голяма степен именно на момичето снимано във видеото."

 

Снимките вече започнаха, а видеото се надявам да стане до края на годината.", споделя още музиканта.

 

Припомняме, че "Ти не разбра" е четвъртият пореден самостоятелен сингъл на Савов, а неговата радио премиера се състоя в деня на музиката 1-ви октомври. Песента е по музика и текст на Савов, а работата по видеото е поверена на екип от професионалисти, начело с оператора Валентин Русанов и режисьора Емил Йорданов.