Вход

Новини

Мирела Величкова, Стелияна Христова и Савов в “RAYA GARDEN” на 31 декември

777C0FE9-3023-40C1-8708-C0D5E1E7C29BВ самия край на 2019 година, попуярният великотърновски изпълнител и музикант Петко Савов по традиция отново ще предложи своята най-атрактивна музикална програма специално за жителите и гостите на старата столица, в навечерието на новата година.

 

Музикантът ще представи своята най-нова музикална програма, в която основна роля и участие, освен него и гост DJ, ще вземат двете певици, с които работи активно, през последните няколко години и с които реализира вече четири национални турнета.

 

 

Това са превърналата се в най-обичаната великотърновска певица и една от живите легенди на пиано бар културата и нас - Мирела Величкова и победитеката в първия сезон на “Гласът на България” - певицата Стелияна Христова.

Савов обяснява, че е работи от дълго време с двете певици, но до сега винаги поотделно и сега за втори път и тримата излизат заедно на една сцена. “Аз лично мисля, че ще се получи една наистина очаквано добра комбинация...”, допълва изпънителя.

 

Участието на колаборацията ще се състои на празничния 31-ви декември вечерта, а домакин на шоуто ще бъде елитния великотърновски бутиков хотелски комплекс “RAYA GARDEN”, намиращ се сред китната природа на парк “Света Гора”, във Велико Търново.

 

За допълнителна информация и куверти: 0896 100 100