Вход

Новини

Савов, Мирела Величкова и Тони Ангелов на живо в Piano Bar GO

1GoRNA SAVOVMIRELA 2018Популярното великотърновско дуо обяви нова дата за свое участие в град Горна Оряховица.

 

Партито ще се състои още в края на тази седмица, а техен домакин отново ще бъде Piano Bar GO, намиращ се в центъра на железничарския град.

 

Точната дата на събитието е 6-ти януари вечерта.

 

Освен Савов и Мирела, в съботната вечер, на сцената на клуба ще излезе и популярният в миналото местен изпълнител Тони Ангелов.

 

Преди години Тони се е занимавал активно с музика, пеел по ресторантите и баровете в региона и дори успява да реализира собствени песни и клипове. Най-популярното му парче е "Неземна власт". Следва дълга пауза в която работата по заведенията намалява, а музикантът вече е създал семейство и деца и му се налага да загърби музикалната си кариера. Както самият той казва в едно свое интервю: "По това време такъв тип кръчмарски музикант не храни. Ако имаш име и си гастролиращ - да. Аз съм пял по ресторантите из Търново - евъргрийни, руски песни, песни на "Ку Ку Бенд", рядко поп фолк."


От тази година, обаче след разговор и предложение от страна на Савов, Тони Ангелов решава да се завърне на сцената и да започне отново да се занимава активно с любимата си професия. 

Самият той обясни, че включването му в програмата на Савов и Мирела ще бъде нещо като старт на неговото официално завръщане на сцената.

 

Музикантът вече обяви, че ако всичко мине добре, още през пролетта ще реализира самостоятелни участия в клуба.